Herimplementatie van het Salesforce klantenportaal voor een wereldleider in 3D-printservices

Platform
Salesforce
Business Category
Manufacturing
Country
USA

The customer

Stratasys (NASDAQ: SSYS) is een top leverancier van 3D-printsystemen, materialen, software en licenties. Het bedrijf bedient bedrijven in verschillende sectoren, waaronder gezondheidszorg, detailhandel, luchtvaart, tandheelkunde en automotive.

Stratasys maakte gebruik van het Customer Portal van Salesforce, een website op Experience Cloud die klanten toegang gaf tot de producten van het bedrijf en online ondersteuning biedt. Het portaal omvatte een e-commercefunctionaliteit die was gebaseerd op het Salesforce B2B Commerce Cloud-module. Stratasys zocht ondersteuning bij het afronden van de implementatie van het portaal, zodat de website een betere gebruikerservaring zou bieden.

Het portaal eenvoudig en efficiënt maken vanuit een UX-standpunt.

Brimit heeft een team van twee ingenieurs en een QA-specialist in Experience Cloud toegewezen om de algemene prestaties van het portaal te verbeteren en verschillende componenten opnieuw te implementeren. In samenwerking met het team van Stratasys hebben onze specialisten de volgende wijzigingen aangebracht:

  • De afrekenpagina is aangepast om klanten sneller formulieren te laten invullen, afhankelijk van de categorie van de geselecteerde goederen.
  • Er is een nieuw gastwinkelmodel opgezet op basis van B2B-commerce-documentatie om relevante informatie te bieden voor verschillende gastgebruikers.
  • Een dynamische analytische component is geactiveerd om statistieken weer te geven over het gebruik van printers en materialen gedurende een geselecteerde periode.
  • Sitevertaling en -mapping zijn geïmplementeerd om inhoud in acht talen weer te geven.
  • Aangepaste componenten zijn ontwikkeld die de regio van een gebruiker herkennen en locatiespecifieke inhoud weergeven op basis van de ontvangen informatie.

Het Customer Portal werkt nu sneller, toont specifiekere inhoud voor klanten uit verschillende regio’s en vereist minder administratieve ondersteuning.

Previous Case
Next Case